-->

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μ. Θεοδωράκης: Να ξεσηκωθούμε πριν είναι πολύ αργά

 
 Εβδομη ημέρα διαδηλώσεων
 
 
 
Μ. Θεοδωράκης: 
 
Να ξεσηκωθούμε πριν είναι πολύ αργά
 



Αν δεν ξεσηκωθούμε εγκαίρως, θα είναι πολύ αργά ... χαιρετίζουμε το πρώτο ελπιδοφόρο σκίρτημα της ελληνικής νεολαίας, των αγανακτισμένων, τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας ενώπιον πλήθους συγκεντρωμένων στα Προπύλαια.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε κατά του μνημονίου, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρινης από την πλευρά του σημείωσε πως η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς ανελευθερίας.
 
Οι «αγανακτισμένοι» συνεχίζουν για έβδομη διαδοχική ημέρα οι ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και άλλες πλατείες της χώρας.
 
Στην πλατεία Συντάγματος οι συγκεντρωμένοι έχουν δημιουργήσει ομάδες εργασίας, και συναποφασίζουν μέσα από ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες για την πορεία των κινητοποιήσεων και των εκδηλώσεών τους. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν καλλιτεχνικές ομάδες, ομάδες τεχνικής υποστήριξης, ιατρείο, γραμματεία κλπ, ενώ οι αποφάσεις τους επικυρώνονται ανοιχτά και με ψηφοφορία μέσα από τη γενική συνέλευση, σε μία αμεσοδημοκρατική όπως την χαρακτηρίζουν διαδικασία.
 
Οι «αγανακτισμένοι» δίνουν νέο πανευρωπαϊκό ραντεβού για την Κυριακή 5 Ιουνίου.
 
naftemporiki.gr
http://news.youropia.gr/post.php?id=34781

Δεν υπάρχουν σχόλια: