-->

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Κηδείες μόνο με ένστολους



04/03/2011


Χωρίς την παρουσία πολιτικών  προσώπων έγιναν χθες οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών της Ομάδας «Δίας».

Θλίψη, απογοήτευση για το ίδιο το μέλλον της χώρας και του λαού της και οργή: Με ανάμικτα συναισθήματα που οδήγησαν σε ξέσπασμα συνθημάτων παρακολούθησαν χθες τις κηδείες σε Τρίκαλα και Περιστέρι οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και πλήθος κόσμου. Χαρακτηριστικό της ανάγκης που αισθάνεται ο λαός για ένα κοινό καταφύγιο, ήταν και το γεγονός ότι στο Περιστέρι οι παριστάμενοι έψαλαν δύο φορές τον εθνικό ύμνο.

Ο Γ. Σκυλογιάννης, 22 χρόνων, κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα και ο Γ. Ευαγγελινέλης, 23 χρόνων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά και γενικά πολιτικά πρόσωπα, δεν εμφανίσθηκαν στις κηδείες, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία των οικογενειών των άτυχων νεαρών παιδιών.

Η Πολιτεία εκπροσωπήθηκε στην κηδεία του Γ. Σκυλογιάννη από τον γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γ. Τασούλα και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λ. Οικονόμου, ενώ στην κηδεία του Γ. Ευαγγελινέλη στο Περιστέρι παρέστη ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Ραχωβίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νεκρώσιμη ακολουθία στο Περιστέρι, παρέστησαν με δική τους πρωτοβουλία – και αφού έλαβαν άδεια από τον υπουργό Άμυνας Β. Βενιζέλο – οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και ΓΕΑ.

Χθες κυμάτιζαν μεσίστιες οι σημαίες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, ενώ ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από πολλούς κλάδους εργαζομένων. 

Πηγή:
http://www.elzoni.gr/html/ent/234/ent.7234.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: